wyszukiwanie zaawansowane
Sortuj według
istotności
daty publikacji
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem jest dostawa wyposażenia badawczo-rozwojowej linii technologicznej produkcji wina i cydru dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w 2 częściach
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1052023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-30-maja-2023-roku-107.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem jest „Dostawa i montaż wyposażenia medycznego dla Centrum Biologii Stosowanej”. Zakup w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1262023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-16-czerwca-2023-roku-128.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego
przedmiotem będzie dostawa sprzętu dla Ośrodka Badań Technologii Produkcji Roślinnej – Swojczyce, Centrum Produktu Regionalnego, a także dla Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii i Produkcji Żywności, z podziałem na 5 części
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1302023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-21-czerwca-2023-roku-132.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania
o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego,
którego przedmiotem będzie dostawa sprzętu dla Ośrodka Badań Technologii Produkcji
Roślinnej – Swojczyce, Centrum Produktu Regionalnego oraz dla Centrum Biologii
Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii i Produkcji Żywności -
z podziałem na 3 części
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1312023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-21-czerwca-2023-roku-133.html
w sprawie powołania komisji odbiorowej dla zadania pn. „Zakup wyposażenia wraz z montażem dla Centrum Biologii Stosowanej i Centrum Eksperymentalnych Zakażeń Zwierząt w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-1372023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-3-lipca-2023-roku-139.html
Kiedyś ze słoniną, dzisiaj na słodko. Posypane cukrem pudrem, polane lukrem, nadziane powidłami, czekoladą lub budyniem. W tłusty czwartek podniebieniami Polaków rządzą pączki. Pączusie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/paczki_pampuchy_i_kreple-840.html
Podczas kolejnej edycji Święta sera i wina tłumy wrocławian nie tylko miały okazję zrobić zakupy u najlepszych dolnośląskich winiarzy i serowarów. Były też warsztaty, konkursy, wykłady i plenerowe gotowanie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/sery--wina-i-tlumy-wroclawian-4448.html
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/doktoranci/kinga-marek-5.html
https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/grupa-biostatystyczna-theta/zespol/marek-sztuka-1.html
https://wiksig.upwr.edu.pl/nauka/awanse-naukowe/habilitacje/marek-trojanowicz-26.html
Rezultaty: 41 -
50 z 44 podstron