Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
dr Agnieszka Bartmańska – uzyskała stopień doktora habilitowanego w dziedzinie nauk ścisłych i przyrodniczych w dyscyplinie nauki biologiczne na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Biologicznie aktywne flawonoidy chmielu i ich pochodne otrzymywane metodami biotechnologicznymi”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 11 czerwca 2019 roku
dr inż. Filip Boratyński – uzyskał stopień doktora habilitowanego w (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2019-2020
Prof. Leszek Pływaczyk
Po studiach rozpoczął pracę jako asystent stażysta w ówczesnej Katedrze Melioracji Rolnych. W 1976 r., po obronie rozprawy doktorskiej, której promotorem był prof. Jan Szymański, Rada Wydziału Melioracji Wodnych Akademii Rolniczej we Wrocławiu nadała mu stopień naukowy doktora nauk technicznych. Stopień naukowy doktora habilitowanego nauk rolniczych w zakresie melioracji rolnych uzyskał w 1988 r. na podstawie dorobku naukowego i przedłożonej rozprawy habilitacyjnej pt. (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nota-biograficzna
Prof. Leszek Pływaczyk
Po studiach rozpoczął pracę jako asystent stażysta w ówczesnej Katedrze Melioracji Rolnych. W 1976 r., po obronie rozprawy doktorskiej, której promotorem był prof. Jan Szymański, Rada Wydziału Melioracji Wodnych Akademii Rolniczej we Wrocławiu nadała mu stopień naukowy doktora nauk technicznych. Stopień naukowy doktora habilitowanego nauk rolniczych w zakresie melioracji rolnych uzyskał w 1988 r. na podstawie dorobku naukowego i przedłożonej rozprawy habilitacyjnej pt. (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nota-biograficzna-prof-leszek-plywaczyk
Zadajesz sobie pytania o przyszłość po studiach? Zastanawiasz się nad wyborem tematu pracy? A może po prostu chcesz studiować ciekawiej oraz umieć więcej i lepiej? Zaloguj się dzisiaj na spotkanie z tutorami i znajdź swojego mistrza. Początek godzina 12.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/znajdz-swojego-mistrza-4297.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.