Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
14 listopada Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu uroczyście obchodził swoje święto. Z tej okazji nagrodzono najlepszych naukowców i wieloletnich pracowników oraz nadano tytuł doktora honoris causa prof. Wolfgangowi Kellerowi.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/swieto-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-2018-3344.html
w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-222022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-10-marca-2022-roku-22.html
Na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu utworzono nową dyscyplinę badawczą. To biotechnologia. Jej przewodniczącym został prof. Zbigniew Lazar z Katedry Mikrobiologii i Biotechnologii Żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nowa-dyscyplina-na-upwr--biotechnologia-4093.html
O nawalnych opadach deszczu, które przynoszą więcej strat niż zysków dla środowiska, retencjonowaniu wody i naszych nawykach, które wbrew pozorom mogą wiele zmienić, rozmawiamy z prof. Ewą Bursztą-Adamiak z Instytutu Inżynierii Środowiska UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr-4409.html
Konstruuje maszyny doświadczalne, hoduje rośliny w aeroponice, w listopadzie zbiera zieloną sałatę z własnego ogródka, a z aloesu robi w domu krem. Bartłomiej Skalny – student wszechstronny.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/chciec_to_moc_czyli_o_studenckiej_kreatywnosci-694.html
Sery od podszewki, pokazy kulinarne, wyróżnienia dla najlepszych winiarzy i serowarów – III Święto Sera i Wina przyciągnęło do Pawłowic smakoszy, znawców, producentów i tych, którzy uczą, jak produkować najlepiej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/bylo_pysznie_i_regionalnie-727.html
W VI edycji konkursu Młode Talenty dwoje naukowców z Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu zostało laureatami – Igor Turkiewicz w kategorii sukces naukowy, a Agnieszka Krawczyk-Łebek w kategorii sukces w zakresie innowacji.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mamy-mlode-talenty-3814.html
mgr inż. Damian Michał Maksimowski Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Alan Piotr Gasiński Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Andrzej Kwaśnica Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr Aneta Maria Mrozek-Szetela Zawiadomienie o obroniestreszczenierecenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Justyna (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/doktoraty
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320-1762, email: malgorzata.krotowska@upwr.edu.pl    AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2024/2025 - dr inż. Marek Brennensthul  tel. 71 320-5827, email: marek.brennensthul@upwr.edu.pl 2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320-5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl   2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Biotechnologia do roku akademickiego 2022/2023  "CHEMLAB" Laboratorium Badawczo-Usługowe Tadeusz Goj, Konin"GALESS" Sp. z o.o. Świdnica"KSIĄŻĘCY BROWAR NYSA" SP Z O.O."LabAnalityka" Sp. z o.o. Brzeg Dolny"Owocowa Manufaktura" Joanna Krech, Krosnowice"Pollena" Kosmetyki i Mydła Naturalne Sp. z o.o. Sp. k. Ostrzeszów"Sylwan" Ewa Skóra, WarszawaAGRECOL Jarosław Prymas, WieruszówAGRICO Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej, PawłówekAGROAS Sp. z o.o. Sp. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/biotechnologia

Rezultaty: 541 - 550 z 61 podstron

  • 1
  • 54
  • 55
  • 56
  • 61