Kategoria I – piwa uwarzone na warsztatach przez studentów II edycji studiów podyplomowych „Technologia Piwowarstwa”
Miejsce I – Imperial Porter Ale z Brettanomyces i z jałowcemMichał Janiak, Piotr Jakulski i Paweł KaczmarMiejsce II – Pils na wodzie brzozowo-miętowejKatarzyna Gajek, Maciej Abel i Jacek GoławskiMiejsce III – Milk Stout z kawąRobert Wiszniewski, Marcin Wojrach i Marcin Zalewski
Kategoria II – piwa uwarzone przez studentów/absolwentów/pracowników UPWr
Miejsce I – (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/laureaci-ii-edycji-konkursu-akademia-dobrego-piwa
Studenci Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, którzy chcą się społecznie zaangażować mają możliwość dołączenia do Studenckiego Klubu Honorowych Dawców „Pijafka” i DKMS-u, do QueerUP albo do Support Team For Exchange Programs „STEP UP"
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/mlodzi-i-spolecznie-zaangazowani-3950.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.