Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest zakup wyposażenia dla Centrum Produktu Regionalnego – Laboratorium procesowe produktów fermentowanych: wino i cydr w ramach projektu: „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1282022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-2-wrzesnia-2022-roku-129.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem jest zakup wyposażenia dla Centrum Produktu Regionalnego – Laboratorium procesowego produktów fermentowanych: MINIBROWAR w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-1412022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-23-wrzesnia-2022-roku-143.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego, którego przedmiotem będzie zakup sprzętu do linii technologicznej produkcji wina i cydru dla Centrum Produktu Regionalnego w ramach projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w 4 częściach
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-22023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-2-stycznia-2023-roku-2.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/ocena-wlasciwosci-przeciwutleniajacych-w-dostepnych-na-rynku-klarownych-metnych-i-przecierowych-sokach-i-nektarach-jablkowych-9.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/okreslenie-skladu-chemicznego-wlasciwosci-prozdrowotnych-i-aktywnosci-przeciwutleniajacej-owocow-gruszy-pospolitej-pyrus-communis-l--10.html
elektorzy w kadencji 2020-2024
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/uczelniana-komisja-wyborcza/komunikaty-uczelnianej-komisji-wyborczej/kadencja-2019-2023/komunikat-nr-42020-uczelnianej-komisji-wyborczej-11.html

https://upwr.edu.pl/wydarzenia/wyklad-archeogenetyka--jak-antyczne-dna-rzuca-nowe-swiatlo-na-stare-epidemie--191.html
Doktorantka Szkoły Doktorskiej UPWr Joanna Najder bada symulacje orbit i globalnych parametrów geodezyjnych dla przyszłych geodezyjnych misji satelitarnych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/cel-usprawnic-przyszle-geodezyjne-misje-satelitarne-3914.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/kalendarium/wyklad-otwarty-pt-archeogenetyka--jak-antyczne-dna-rzuca-nowe-swiatlo-na-stare-epidemie-81.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/pracownicy/szczypta-joanna-16.html

Rezultaty: 51 - 60 z 67 podstron

  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 67