Znają się od liceum. Razem skończyli studia na technologii żywności i żywienia. Teraz pracują w jednym zespole jako doktoranci Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności pod okiem prof. Anety Wojdyło. Wspólnie wyjeżdżają na staże zagraniczne, gdzie poznają nowe metody badawcze i uczą się pracować w międzynarodowym środowisku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowy-dream-team-karolina-tkacz-i-igor-turkiewicz-3562.html
Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni
dr inż. Danuta Figurska-Ciura
dr inż. Dominika Mazurkiewicz
dr inż. Ewa Pejcz
dr inż. Anna Żołnierczyk
przedstawiciel studentów – Yelizaveta Kurnytska
Przedstawiciele otoczenia gospodarczego:dr inż Karolina Łoźna - dietetyk w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka
Jak mówi przysłowie, przez żołądek do serca. A u nas – do mózgu, bo studia na kierunkach dotyczących żywności rozwijają głównie ten organ. W menu UPWr oferuje technologię żywności i żywienie człowieka, technologię i organizację gastronomii, żywienie człowieka i dietetykę i zarządzanie jakością i analizę żywności. Bon appetit!
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studia-zwiazane-z-zywnoscia-z-czym-to-sie-je-3849.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.