Nagrody w dziedzinie dydaktycznej indywidualne i zespołowe I, II i III stopnia:
dr Wiesław BIELAS
dr inż. Małgorzata BINIAK-PIERÓG
dr inż. Anna BOCHEŃSKA-SKAŁECKA
dr Hieronim BOROWICZ
dr hab. inż. Kazimierz ĆMIELEWSKI, prof. nadzw.
dr Grzegorz DEJNEKA
dr Kamila GLIŃSKA-SUCHOCKA
dr inż. Mirosław KACZAŁEK
dr hab. inż. Robert KALBARCZYK, prof. nadzw.
Dr inż. Jan KAZAK
dr Liliana KICZAK
dr inż. Wojciech KILIAN
dr Katarzyna KOSEK-PASZKOWSKA
dr inż. Piotr (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-nagrodzonych-2016
Rada Programowa dla kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii
Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Aleksandra Zambrowicz, prof. uczelni
dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni
dr inż. Danuta Figurska-Ciura
dr inż. Dominika Mazurkiewicz
dr inż. Maciej Bienkiewicz
przedstawiciel studentów – Michał Smorczewski
przedstawiciele otoczenia gospodarczego – Zbigniew Koźlik (szef kuchni w Hotelu HP Park Plaza, Wrocław)
Rafał Grzegorzek (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-i-organizacja-gastronomii
Profesorowie i docenci INGŻROŚ oraz poprzedzających go katedr i instytutów
Pionierzy
Kazimierz Boratyński
Jan Tomaszewski
Stefan Gumiński
Stanisław Kowaliński
Kontynuatorzy misji
Adam Bogda
Jan Borkowski
Tadeusz Chodak
Witold Czerwiński
Jerzy Drozd
Bronisław Giedrojć
Barbara Kosinkiewicz
Stanisław Laskowski
Elżbieta Stanisława Licznar
Michał Licznar
Elżbieta Małysowa
Barbara Patorczyk-Pytlik
Eligiusz Roszyk
Stanisława Strączyńska
Leszek Szerszeń
Kazimierz Wilk
Maria (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/instytut/historia/profesorowie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.