Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
AGROBIZNES– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2021/2022 - dr inż. Małgorzata Krotowska, tel. 71 320-1762, email: malgorzata.krotowska@upwr.edu.pl    AGROINŻYNIERIA– studia stacjonarne I stopnia (wg rocznika rozpoczęcia studiów) 2024/2025 - dr inż. Marek Brennensthul  tel. 71 320-5827, email: marek.brennensthul@upwr.edu.pl 2022/2023 - dr hab. Krzysztof Lech, prof. uczelni, tel. 71 320-5959, email: krzysztof.lech@upwr.edu.pl   2021/2022 - dr inż. Beata Cieniawska, (...)
https://wpt.upwr.edu.pl/studia/opiekunowie-lat-i-kierunkow-studiow
Podczas wizyty przeprowadzono rozmowy na temat współpracy w zakresie wymiany doświadczeń związanych z gospodarowaniem zasobami wody na obszarach wiejskich
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/delegacja-centrum-doradztwa-rolniczego-w-brwinowie-na-naszym-wydziale-154.html

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/zarzadzanie-osrodkiem-jezdzieckim/program-studiow/modulprzedmiotliczba-1.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/rzecznicy-dyscyplinarni-komisje-dyscyplinarne-komisja-pojednawcza-i-dorazne/rzecznicy-dyscyplinarni-komis-1.html
Zieleń miejska pełni różnego rodzaju funkcje ekosystemowe dla człowieka i środowiska, a ja, jako młody badacz chcę dowiedzieć się, jak mogę ulepszać miasta i uczynić je bardziej inteligentnymi – mówi Hassanali Mollashahi, student Szkoły Doktorskiej UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/hassanali-mollashahi-chce-ulepszac-miasta-3509.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
w sprawie wprowadzenia zmian do Zarządzenia nr 39 /2017 Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 24 marca 2017 roku w sprawie powołania Komitetu Sterującego do realizacji projektu „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu” w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego dla Województwa Dolnośląskiego na lata 2014-2020 oraz zarządzenia nr 79/2017 z dnia 22 maja 2017 r. w sprawie ustalenia (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2017-rok/zarzadzenie-nr-1222017-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-31-lipca-2017-roku-122.html
Dr Magda Mielczarek z Pracowni Biostatystyki w Katedrze Genetyki jedzie do Pracowni Biostatystyki i Bioinformatyki na Uniwersytecie Illinois – jednej z najlepszych placówek tego typu na świecie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/z_upwr_do_ilinois_by_badac_pszczoly-202.html
106 tysięcy 96 złotych i 30 groszy – tyle zebraliśmy z aukcji na Koncercie Noworocznym i z puszek na datki wystawionych na uczelni. Konto wrocławskiego hospicjum dla dzieci zasilił też dochód ze sprzedaży płyt gwiazdy koncertu – Natalii Kukulskiej.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/zebralismy-prawie-107-tysiecy-zlotych-3416.html
Katedra Higieny Żywności i Ochrony Zdrowia Konsumenta - badania naukowe Produkcja enterotoksyn w żywności. Zespół: lek. wet. Magdalena Gonet, prof. dr hab. Jarosław Bystroń, prof. dr hab. Jacek Bania. Przyczyną gronkowcowych zatruć pokarmowych jest produkcja enterotoksyn przez szczepy Staphylococcus aureus. Znane są przypadki zatruć związanych ze spożyciem mleka i produktów mlecznego pochodzenia. Gronkowcowa enterotoksyna H (SEH), zaliczona do enterotoksyn właściwych, została opisana po raz (...)
https://wmw.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/katedra-higieny-zywnosci-i-ochrony-zdrowia-konsumenta/badania-naukowe-kh

Rezultaty: 591 - 600 z 64 podstron

  • 1
  • 59
  • 60
  • 61
  • 64