Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia żywności i żywienie człowieka, do roku akademickiego 2022/2023 "AGAT" MARCINIAK Sp.j. Sędzimirowice"Bastik" Sp. z o.o., Koźmin Wlkp."CEKO" Sp. z o.o. Goliszew"Dar Ogrodu" Dariusz Jezierski, Brudzew"EISBERG" Spółka z o.o., Legnica"FDP PASZE" Sp. z o.o., Lasocice"Krzyś" Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowo-Usługowe"KSIĄŻĘCY BROWAR NYSA" SP Z O.O."LES SECRETS DE DOMINIQUE", MEYRUEIS FRANCE"Masarnia" Bronisław Urbanowsi Bierutów"NORDIS" (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka
Przyznano medale „Za zasługi dla Wydziału Inżynierii Kształtowania Środowiska i Geodezji Akademii Rolniczej we Wrocławiu” następującym osobom:
Na posiedzeniu Rady Wydziału w dniu 10.07.2001 r.
1. doc. dr Jan Anweiler
2. prof. dr hab. inż. Stanisław Bac (junior)
3. prof. dr hab. inż. Stanisław Bieszczad
4. prof. dr inż. Bolesław Broś
5. doc. dr Tadeusz Cichy
6. doc. dr inż. Donat Dejas
7. dr inż. Alfred Dubicki
8. Mieczysław Kiwacz
9. prof. dr hab. inż. Stanisław Kostrzewa
10. prof. dr hab. (...)
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/historia--misja-i-strategia/medale
Aktywizujące narzędzia w tutoringu naukowym, jakim tutorem byłby Wiedźmin i Mały Książę? Czy możliwe jest sformułowanie listy 10 filmów, które powinien znać każdy tutor? To tylko kilka z wielu tematów, jakie poruszane będą na X Międzynarodowym Kongresie Tutoringu, którego UPWr jest głównym partnerem.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/miedzynarodowy-kongres-tutoringu-na-upwr-4130.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.