mgr inż. Damian Michał Maksimowski
Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3
mgr inż. Alan Piotr Gasiński
Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3
mgr inż. Andrzej Kwaśnica
Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3
mgr Aneta Maria Mrozek-Szetela
Zawiadomienie o obroniestreszczenierecenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3
mgr inż. Justyna (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/doktoraty
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Biotechnologia do roku akademickiego 2022/2023
"CHEMLAB" Laboratorium Badawczo-Usługowe Tadeusz Goj, Konin"GALESS" Sp. z o.o. Świdnica"KSIĄŻĘCY BROWAR NYSA" SP Z O.O."LabAnalityka" Sp. z o.o. Brzeg Dolny"Owocowa Manufaktura" Joanna Krech, Krosnowice"Pollena" Kosmetyki i Mydła Naturalne Sp. z o.o. Sp. k. Ostrzeszów"Sylwan" Ewa Skóra, WarszawaAGRECOL Jarosław Prymas, WieruszówAGRICO Sp. z o.o. Zakład Pracy Chronionej, PawłówekAGROAS Sp. z o.o. Sp. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/biotechnologia
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023
"IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii
Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
dr Agnieszka Bartmańska – uzyskała stopień doktora habilitowanego w dziedzinie nauk ścisłych i przyrodniczych w dyscyplinie nauki biologiczne na podstawie cyklu publikacji pod tytułem: „Biologicznie aktywne flawonoidy chmielu i ich pochodne otrzymywane metodami biotechnologicznymi”, nadany uchwałą Rady Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności z dnia 11 czerwca 2019 roku
dr inż. Filip Boratyński – uzyskał stopień doktora habilitowanego w (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/doktorzy-habilitowani--ktorzy-odebrali-promocje-poczas-inauguracji-roku-akademickiego-2019-2020
Podczas tzw. kick-off meeting przedstawiciele dziewięciu partnerskich uczelni europejskiego konsorcjum EU GREEN zainaugurowali projekt służący budowie i rozwojowi wspólnych działań w ramach sojuszu. Do współpracy zaproszono uczelnie z Ukrainy – z inicjatywy UPWr do Cáceres w Hiszpanii przyjechali przedstawiciele dziesięciu, m.in. z Kijowa i Lwowa.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/rozpoczelismy-realizacje-projektu-eu-green-3995.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.