Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Prof. Wiesław Banyś Prof. Marek Bojarski Jan Chorostkowski Prof. Nataliia Demeshkant Grzegorz Dzik Wojciech Frączak Prof. Andrzej Gospodarowicz Dr Michael Ioannou Maciej Kaczmarski Prof. Piotr Kielan Prof. Krystian Kiełb Prof. Juliusz Migasiewicz Janisław Muszyński Marek Nowara Jacek  Ossowski Włodzimierz Patalas Radosław Ratajszczak Paweł  Rubiński Gen. bryg. Mariusz Wiatr Marek Winkowski Stanisław Wysocki Prof. Marek Ziętek
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/odznaki-zasluzony-dla-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-inauguracja-roku-akademickiego-2016-2017
Rada Wydziału Górnictwa, Inżynierii Bezpieczeństwa i Automatyki Przemysłowej Politechniki Śląskiej w dniu 16 lipca 2019 r. nadała mgr inż. Maciejowi Gruszczyńskiemu stopień naukowy doktora w dziedzinie nauk inżynieryjno-technicznych w dyscyplinie inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka, w specjalności technologie eksploatacji złóż.
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/aktualnosci/maciej-gruszczynski--asystent-w-instytucie-uzyskal-stopien-doktora-66.html

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/naukowe-podstawy-treningu-koni/program-studiow/modulprzedmiotliczba-1.html
Rada Programowa dla kierunku Technologia i Organizacja Gastronomii Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Aleksandra Zambrowicz, prof. uczelni dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Maciej Bienkiewicz przedstawiciel studentów – Michał Smorczewski przedstawiciele otoczenia gospodarczego – Zbigniew Koźlik (szef kuchni w Hotelu HP Park Plaza, Wrocław) Rafał  Grzegorzek (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-i-organizacja-gastronomii
Skład Rady Programowej dr hab. inż. Piotr Gołuch, prof. uczelni, prodziekan – przewodniczący Rady dr inż. Radosław Tatko dr inż. Maciej Kaźmierowski dr inż. Anna Rawska-Skotniczny dr inż. Robert Świerzko dr inż. Zofia Zięba dr inż. Andrzej Pawłowski – przedstawiciel Dolnośląskiej Okręgowej Izby Inżynierów Budownictwa mgr inż. Piotr Surma – przedstawiciel WPB Sp z o. o. Leszek Brylak – student III roku studiów stacjonarnych pierwszego stopnia
https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/rady-programowe/rada-programowa-ds-kierunku-studiow-budownictwo

https://wiksig.upwr.edu.pl/studia/kierunki-studiow/budownictwo/prace-dyplomowe-i-obrony/komisje-egzaminacyjne/komisje-egzaminacyjne-do-przep-2.html

https://upwr.edu.pl/ogloszenia/zaproszenie-na-swieta-majowe-2024-655.html
Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni Członkowie:                dr hab. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni dr inż. Danuta Figurska-Ciura dr inż. Dominika Mazurkiewicz dr inż. Ewa Pejcz dr inż. Anna Żołnierczyk przedstawiciel studentów – Yelizaveta Kurnytska Przedstawiciele otoczenia gospodarczego:dr inż Karolina Łoźna - dietetyk w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka
Dziekandr hab. inż. Barbara Żarowska, prof uczelnitel. 71 320 7740, pokój nr 027 Prodziekan ds. studenckichdr inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelnitel. 71 320 7743, pokój nr 029 Prodziekan ds. studenckichdr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelnitel. 71 320 7742, pokój nr 028 Biuro Rad Dyscyplinpokój 026 tel. 71 320 7739 Kontakt: Wydział Biotechnologii i Nauk o ŻywnościUniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiuul. J. Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław fax. 071 320 7744email: (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wydzial/wladze
16-18 listopada 2016, w ramach Międzynarodowych Targów WarsawBuild Poland 2016, rozstrzygnięto konkurs Diament Innowacji 2016. Wśród laureatów konkursu znaleźli się pracownicy Instytutu Budownictwa: dr inż. Maciej Orzechowski i dr inż. Radosław Tatko
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/laureaci-miedzynarodowych-targow-warsawbuild-2016-132.html

Rezultaty: 61 - 70 z 37 podstron

  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 37