Nagrody w dziedzinie dydaktycznej I, II i III stopnia indywidualne i zespołowe:
Urszula Ambroziak
Dr Wiesław Bielas
Prof. Jerzy Bieniek
Dr Anna Bocheńska-Skałecka
Dr Filip Boratyński
Dr Anna Chojnacka
Dr hab. Aleksander Chrószcz, prof. UPWr
Dr hab. Kazimierz Ćmielewski, prof. UPWr
Dr Jolanta Dąbrowska
Dr Grzegorz Dejneka
Dr Arkadiusz Dyjakon
Agnieszka Gałek
Dr hab. Witold Gładkowski
Dr Piotr Gołuch
Dr hab. Aleksandra Halarewicz, prof. UPWr
Igor Jankowski
Dr Grzegorz Jóźków (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-wszystkich-nagrodzonych
Doktorzy i ich promotorzydr Karolina Tkacz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
dr Igor Turkiewicz prof. dr hab. inż. Aneta Wojdyło
dr Mateusz Drożdżewskiprof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica
dr Dariusz Strugarek prof. dr hab. inż. Krzysztof Sośnica
dr Katarzyna Kosiorowskadr hab. Aleksandra Mirończuk
dr Aneta Urbanekdr hab. Aleksandra Mirończuk
dr Agata Mikołajczyk-Martinez prof. dr hab. Maciej Ugorski
dr Marcjanna Wimonć prof. dr hab. Maciej Ugorski
dr Paulina Bączekdr hab. inż. Aleksandra (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-doktorow-i-ich-promotorow-2023
SKŁAD RADY DZIEKAŃSKIEJ WYDZIAŁU BIOTECHNOLOGII I NAUK O ŻYWNOŚCI od 1.09.2024
1. Dr hab. inż. Barbara Żarowska – przewodnicząca rady
2. Dr inż. Joann Chmielewska, prof. uczelni
3. Dr. inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelni
4. Dr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni
5. Prof. dr hab. inż. Zbigniew Lazar
6. Prof. dr hab. inż. Anna Gliszczyńska
7. Prof. dr hab. inż. Joanna Kawa - Rygielska
8. Prof. dr hab. inż. Waldemar Rymowicz
9. Dr hab. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wydzial/rada-dziekanska/sklad-rady-dziekanskiej
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.