Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
21 maja i 22 maja br. na placu Wolności przed Narodowym Forum Muzyki odbyły się pokazy dźwiękowe utworu Germination Jean-Luca Hervego
https://wiksig.upwr.edu.pl/aktualnosci/pokazy-dzwiekowe-germination-przy-instalacji-przed-budynkiem-nfm-105.html
w sprawie powołania wydziałowych kuratorów studenckich kół naukowych na okres kadencji władz uczelni, od 01.09.2008 r. do 31.08.2012 r.
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2008-rok/zarzadzenie-nr-982008-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-1-wrzesnia-2008-roku-98.html
Dr Agnieszka Nemś i prof. Witold Rohm zakwalifikowali się do najnowszej edycji programu im. Bekkera. Łącznie dostaną wsparcie w kwocie blisko 300 tys. zł. Dr Nemś wyjedzie do Hiszpanii, a prof. Rohm do Kanady.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy_z_upwr_w_programie_im_bekkera-7.html
Dr Agnieszka Żak–Bochenek znalazła się wśród naukowczyń UPWr, które otrzymały granty w ramach konkursu SONATA 19 organizowanego przez Narodowe Centrum Nauki. To prestiżowy konkurs, który wspiera innowacyjne badania prowadzone przez młodych naukowców.
https://wmw.upwr.edu.pl/ogloszenia/sonata-19-dla-naukowczyn-upwr-290.html
Prowadząca: mgr Agnieszka Wróblewska Opis: W ramach oferty zajęć prozdrowotnych studentki i studenci mogą skorzystać z konsultacji dietetycznych i psychodietetycznych po wcześniejszym ustaleniu terminu spotkania. Konsultacje są prowadzone indywidualnie, a ilość spotkań zależy od potrzeb studentów. Terminy konsultacji: Terminy i ilość spotkań ustalane są indywidualnie.
https://swfis.upwr.edu.pl/zajecia/prozdrowotne/konsultacje-zywieniowe

https://biblioteka.upwr.edu.pl/o-bibliotece/struktura/biblioteki-wydzialowe/biblioteka-wydzialu-przyrodniczo-technologicznego-2.html
W najnowszym odcinku podcastu prof. Anna Gliszczyńska, szefowa Katedry Chemii Żywności i Biokatalizy i prof. Agnieszka Śmieszek z Katedry Farmakologii i Toksykologii rozmawiają na temat wyzwań współczesnej medycyny. Opowiadają m.in. o problemie antybiotykooporności o pladze chorób cywilizacyjnych i terapiach personalizowanych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wyzwania-wspolczesnej-medycyny-antybiotykoopornosc--choroby-cywilizacyjne-i-terapie-szyte-na-miare-4056.html
W kolejnym anglojęzycznym odcinku podcastu „Mamy zielone pojęcie" prof. Edgar Chambers IV i prof. Agnieszka Kita omawiają analizę sensoryczną żywności. Zagłębiają się w jej rolę w rozwoju produktów i preferencjach konsumentów, podkreślając wkład projektu SEASONED w rozwój nauki o żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/analiza-sensoryczna-w-nauce-o-zywnosci--gdzie-smak-spotyka-innowacje-4244.html
Lista osób zakwalifikowanych do Szkoły Doktorskiej UPWr w ramach VII edycji programu "Doktorat wdrożeniowy" Dyscyplina: Rolnictwo i ogrodnictwo Pani Agnieszka Nawrot - 77,14 punktów Dyscyplina: Technologia żywności i żywienia Pan Tomasz Szelepa - 79,00 punktów Dyscyplina: Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka Pan Tomasz Górski - 49,43 punktów
https://phd.upwr.edu.pl/doktorat-wdrozeniowy/rekrutacja-na-doktorat-wzdrozeniowy/lista-osob-zakwalifikowanych---vii-edycja-programu

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/pielegniarstwo-i-chow-zwierzat-towarzyszacych/program-studiow/przedmiotymoduly-ksztalceni-1.html

Rezultaty: 71 - 80 z 74 podstron

  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 74