Rada Programowa dla kierunku Żywienie człowieka i dietetyka
Przewodniczący: dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni
Członkowie:
dr hab. Maciej Oziembłowski, prof. uczelni
dr inż. Danuta Figurska-Ciura
dr inż. Dominika Mazurkiewicz
dr inż. Ewa Pejcz
dr inż. Anna Żołnierczyk
przedstawiciel studentów – Yelizaveta Kurnytska
Przedstawiciele otoczenia gospodarczego:dr inż Karolina Łoźna - dietetyk w Uniwersyteckim Szpitalu Klinicznym im. Jana Mikulicza-Radeckiego we Wrocławiu (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/zywienie-czlowieka-i-dietetyka
Dziekandr hab. inż. Barbara Żarowska, prof uczelnitel. 71 320 7740, pokój nr 027
Prodziekan ds. studenckichdr inż. Maciej Bienkiewicz, prof. uczelnitel. 71 320 7743, pokój nr 029
Prodziekan ds. studenckichdr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelnitel. 71 320 7742, pokój nr 028
Biuro Rad Dyscyplinpokój 026 tel. 71 320 7739
Kontakt:
Wydział Biotechnologii i Nauk o ŻywnościUniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiuul. J. Chełmońskiego 37, 51-630 Wrocław
fax. 071 320 7744email: (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wydzial/wladze
Brązowy Krzyż Zasługi
prof. dr hab. inż. Agnieszka Kita
Medal Złoty za Długoletnią Służbę
dr Krzysztof Gediga
dr hab. inż. Edward Grzyś
mgr Barbara Miller
dr hab. Ryszard Mordak
dr hab. inż. Barbara Patorczyk-Pytlik, prof. nadzw.
dr inż. Piotr Regiec
Surma Zdzisław
inż. Maria Szachniewicz
prof. dr hab. inż. Andrzej Żyromski
Medal Srebrny za Długoletnią Służbę
dr hab. inż. Tomasz Kowalczyk
dr hab. inż. Grzegorz Pęczkowski
dr inż. Maciej Piotrowski
dr Elżbieta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/wszyscy-nagrodzeni-swieto-uniwersytetu-2017
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.