Najlepszy Dyplom Roku
mgr inż. Jessica Brzezowska – Technologia żywności i żywienie człowieka, Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności
mgr inż. Bartosz Czech – Bioinformatyka, Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt
Wyróżnienia dla najlepszych absolwentów uczelni
mgr inż. Agata Kociołek – agrobiznes
mgr inż. arch. kraj. Aleksandra Blecharz – architektura krajobrazu
mgr Arkadiusz Dziech – biologia
mgr inż. Bartosz Czech – bioinformatyka
mgr inż. Aleksandra Prażmowska – (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/najlepsi-absolwenci-upwr-inaguracja-roku-akademickiego-2019-2020
Miejsce zajęć:
Kryta Pływalnia UPWrul. Chełmońskiego 43.
Zapisy:
Zapisy na zajęcia odbywają się poprzez obowiązujący system rejestracji.
Terminy zajęć:
Poniedziałek:9.30-11.00 mgr Wojciech Słupik
Wtorek:12.30-14.00 mgr Agnieszka Wróblewska20.00-21.30 mgr Iga Butrym20.00-21.30 mgr Magdalena Ojak
Środa:11.00-12.30 mgr Andrzej Zarzycki
Czwrtek:12.30-14.00 mgr Andrzej Zarzycki20.00-21.30 mgr Wojciech Słupik
Piątek:12.30-14.00 mgr Magdalena Ojak
Dodatkowe informacje:
Szatnie dostępne są 15 (...)
https://swfis.upwr.edu.pl/zajecia/wychowanie-fizyczne/plywanie-dla-poczatkujacych
Dziekan
dr hab. inż. Magdalena Zatoń-Dobrowolska, profesor uczelni
Katedra Genetyki
tel. 71 320 5920
e-mail: dziekan.wbihz@upwr.edu.pl
Prodziekan ds. kierunku studiów biologia i biologia człowieka
dr Jacek Szczurowski, profesor uczelni
Zakład Antropologii
tel. 071 320 5852
e-mail: prodziekan.biologia@upwr.edu. pl
e-mail: prodziekan.biologiaczłowieka@ upwr.edu.pl
Prodziekan ds. kierunku studiów bioinformatyka i zootechnika
dr inż. Barbara Król, profesor uczelni
Katedra Żywienia Zwierząt i (...)
https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/wladze
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.