Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/kola-naukowe/skn-na-wydziale-biotechnologi-i-nauk-o-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci/skn-q-jakosci-zywnosci-1.html

https://biblioteka.upwr.edu.pl/o-bibliotece/struktura/biblioteka-glowna/dzial-udostepniania-zasobow-4.html
w sprawie wprowadzenia zmian do zarządzenie nr 22/2022/K Rektora Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dnia 10 marca 2022 roku w sprawie ustalenia składów Wydziałowych Komisji ds. Zapewnienia Jakości Kształcenia w Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu na kadencję do 31 stycznia 2025 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-412023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-14-lutego-2023-roku-43.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/innowacyjne-rolnictwo-i-ogrodnictwo-inrog/projekty/agrotechniczne-srodowiskowe-i-technologiczne-aspekty-nawozenia-azotem-sorga-cukrowego-5.html
dr inż. Anna Krzyńska, tel. 071 320 7739, pok. 026 Biotechnologia Technologia żywności i żywienia Nauki Biologiczne - dane archiwalne do 30.09 2023 r.
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wydzial/biuro-rad-dyscyplin
Dr inż. Anna Budny-Walczak z Wydziału Biologii i Hodowli Zwierząt zakończyła badania dotyczące wykorzystania larw owadów jako dodatku do karmy dla psów. Naukowczyni UPWr ma nadzieję, że będą one ratunkiem zarówno dla zwierząt z alergią, jak i dla środowiska, ponieważ produkcja mięsa, to ogromne emisje gazów cieplarnianych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/innowacyjny-naukowiec--bialko-z-larw-w-karmie-dla-psow-4413.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/projekt-wspolfinansowany-ze-srodkow-ncbir-w-ramach-projektu-badawczego-e-6855-ecoraw-e-6855-45-ncbir--2.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/innowacyjne-rolnictwo-i-ogrodnictwo-inrog/projekty/formy-antymonu-w-glebach-wybranych-rejonow-dolnego-slaska-w-aspekcie-zagrozenia-srodowiskowego-6.html
Skład kwasów tłuszczowych oraz wartość i jakość plonu nasion jasno- i ciemnonasiennych odmian lnu oleistego (Linum usitatissimum L.) pod wpływem nawożenia azotem, borem i siarką.
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/anna-wondolowska-grabowska-53.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/grupy-tworcze/chor-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu/chorzysci/zarzad-choruprezes-karoli-1.html

Rezultaty: 81 - 90 z 151 podstron

  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 151