SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Na studia rolnicze trafiła przypadkiem, marzyła bowiem o oceanografii. Szybko się jednak na nich odnalazła, a jej pasją stało się winogrodnictwo. Dziś dr Marta Czaplicka swoją wiedzę przekazuje innym. – Lubię zajęcia ze studentami, ich ciekawość, odwagę i kreatywność – mówi nauczycielka.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dr-marta-czaplicka-nie-boje-sie-trudnych-pytan-3606.html
dr inż. Łukasz Bobak
dr hab. inż. Robert Bodkowski
mgr inż. Dorota Chorążyk
dr inż. Beata Cieniawska
dr inż. Katarzyna Czyż
dr inż. Marta Gas
prof. dr hab. Zbigniew Dobrzański
mgr inż. Monika Dymarska
dr inż. Elżbieta Gębarowska
dr inż. Anna Gliszczyńska
dr hab. inż. Witold Gładkowski
dr hab. Małgorzata Grabarczyk
prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza
dr hab. Tomasz Janeczko, prof. nadzw.
prof. dr hab. inż. Andrzej Jarmoluk
dr Paulina Jawor
prof. dr hab. inż. Wiesław Kopeć
dr hab. inż. Edyta (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-zdobywcow-patentow-2017
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.