Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Weterynaria i nauki o żywności i żywieniu na pierwszym miejscu w rankingu kierunków studiów „Perspektyw”. UPWr najlepiej wypadł w kategorii prestiż i potencjał naukowy, zajmując ogółem 34. miejsce wśród wszystkich uczelni w Polsce.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/upwr_w_rankingu_perspektyw_2018-378.html
Studenci Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu po raz kolejny pokazali na co ich stać. 6 grudnia, w ramach XVI edycji Dnia Aktywności Studenckiej, w holu głównym Centrum Dydaktyczno-Naukowego można było obejrzeć, dotknąć i posmakować efektów ich całorocznego wysiłku.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/xvi-dzien-aktywnosci-studenckiej-1266.html
Dzień Otwarty zgromadził licznych gości zainteresowanych ofertą edukacyjną Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu. 6 czerwca na Kampusie Biskupin uczestnicy mieli okazję wziąć udział w różnorodnych wykładach, warsztatach i pokazach przygotowanych przez pracowników oraz studentów uczelni.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dzien-otwarty-na--kampusie-biskupin-4367.html
Mity na temat człowieka, pszczół, wody, zwierząt egzotycznych, tańców ludowych, a nawet łowiectwa… Koła naukowe UPWr obaliły w czwartkową noc niejedną plotkę i bujdę.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/vii_szalona_studencka_noc_naukowa-638.html
Krasnal-weterynarz, którego można spotkać przed wejściem do Wydziału Medycyny Weterynaryjnej, zwyciężył w plebiscycie na najważniejszego krasnala w mieście i znajdzie się na najdroższym polu wrocławskiej edycji gry Monopoly Junior.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/roszek_najwazniejszym_krasnalem_we_wroclawiu-740.html
Państwowa Rada Gospodarki Wodnej piątej kadencji będzie działać w nowym składzie do 2023 roku. Jednym z jej członków jest prof. Tomasz Kowalczyk, dyrektor Instytutu Kształtowania i Ochrony Środowiska UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/prof-kowalczyk-i-nowa-panstwowa-rada-gospodarki-wodnej-3348.html
Warsztaty serowarskie, winiarskie i Slow Food, wybór najlepszych dolnośląskich serów i win, certyfikaty przyznane przez Zieloną Dolinę – V Święto sera i wina za nami. Gwiazdą spotkania był Robert Makłowicz, dziennikarz i krytyk kulinarny.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/v_swieto_sera_i_wina_nagrodzono_najlepszych-319.html
Za działalność w SKN: Wawrzyniak Joanna  Knap Ewa Owczarz Martyna  Baran Jeremi  de Bever Piotr Kulik Adrian  Stuła Tomasz  Robak Marcin  Budzyński Tadeusz  Habiera Kamila  Aniśkiewicz Marcelina  Tokarczuk Monika  Wójcik Paulina  Mucha Wiktoria  Klukowska Izabela  Kaźmierczak Joanna Skarbek Małgorzata Smandek Agnieszka  Władyka Olga  Kosiorowska Katarzyna  Golos Monika  Pilarska Kinga  Szczepańska Klaudia  Tkacz Karolina  Kosieradzka Justyna  Turkiewicz Igor  Bigus Anita  Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
Rośliny in vitro zamknięte w małych słoikach, rozmnażane w Katedrze Genetyki, Hodowli Roślin i Nasiennictwa, zostały nagrodzone w konkursie Genius Universitatis na najlepszy gadżet promujący uczelnię wyższą w Polsce.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/gadzet_promocyjny_upwr_nagrodzony-434.html
Coroczne święto Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu za nami: było uroczyście, sportowo, rodzinnie i pysznie. Jarmark Pawłowickich zgromadził pracowników, studentów i przyjaciół uczelni w Pawłowicach.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/jarmark_pawlowicki_dni_przyrodnikow_2017-573.html

Rezultaty: 81 - 90 z 148 podstron

  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 148