Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
Wykaz posterów wraz z numeracją P. 1Wojciech Bąba, Krzysztof Gediga, Hazem Kalaji, Urszula PiszczChlorophyll fluorescence as a prognostic tool for nutritional disorders in white lupine (Lupinus albus l.). P. 2Jakub Bekier, Elżbieta Jamroz, Andrea Kałuża-Haładyn, Irmina Ćwieląg-Piasecka, Magdalena Debicka, Andrzej KocowiczChanges in the content of selected micronutrients during the composting of biomass from Salix viminalis L. P. 3Ewa Błońska, Marta Kempf, Jarosław LasotaWoody debris as a (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/mikroelementy/postery
Prof. Agnieszka Kita, prof. Jacek Bania i prof. Andrzej Kotecki zostali wybrani do Rady Doskonałości Naukowej. Łącznie do Rady wybrano 141 naukowców, reprezentujących dyscypliny naukowe wyodrębnionezgodnie z Ustawą 2.0.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nasi_ludzie_w_radzie_doskonalosci_naukowej-135.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/projekt-wspolfinansowany-ze-srodkow-ncbir-w-ramach-projektu-badawczego-e-6855-ecoraw-e-6855-45-ncbir--2.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/produkty-spozywcze-o-wyzszej-funkcjonalnosci-z-ekologicznego-surowca-roslinnego-3.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/bon-na-innowacje-we-wspolpracy-z-firma-olvita-3.html
W kolejnym anglojęzycznym odcinku podcastu „Mamy zielone pojęcie" prof. Edgar Chambers IV i prof. Agnieszka Kita omawiają analizę sensoryczną żywności. Zagłębiają się w jej rolę w rozwoju produktów i preferencjach konsumentów, podkreślając wkład projektu SEASONED w rozwój nauki o żywności.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/analiza-sensoryczna-w-nauce-o-zywnosci--gdzie-smak-spotyka-innowacje-4244.html
Komitet organizacyjny dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelnidr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelnidr Marek Szołtysikdr hab. Anna Salejdadr Łukasz Bobakdr hab. Anna Zimoch-Korzycka, prof. uczelnidr Dominika Kuligmgr Katarzyna Leichtmgr Szymon Juchniewiczmgr Aleksandra Rajewska Komitet naukowy dr hab. Małgorzata Korzeniowska, prof. uczelni, UPWrdr hab. Anna Dąbrowska, prof. uczelni, UPWrprof. Dusan Misic, UPWrprof. dr hab. Aneta Wojdyło, UPWrprof. dr hab. Agnieszka Kita, UPWr
https://foodqs.upwr.edu.pl/konferencja/komitety

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/badania/badania-w-ramach-programu-bon-na-innowacje-1.html
Prof. Agnieszka Kita została członkinią Grupy Roboczej ds. Zdrowia i Żywności Europejskiego Forum Strategicznego ds. Infrastruktur Badawczych (ESFRI).
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowczyni-z-upwr-czlonkinia-esfri-health-and-food-strategic-working-group-3843.html
Stworzenie centrum analizy sensorycznej żywności z ukierunkowaniem na novel food – to długofalowy cel związany z projektem SEASONED prof. Agnieszki Kity, przewodniczącej Rady Dyscypliny Technologia Żywności i Żywienia i lidera WZB „Żywność i zdrowie”.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/upwr-z-projektem-z-programu-horizon-widera-3825.html

Rezultaty: 1 - 10 z 80 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 80