Wykaz posterów wraz z numeracją
P. 1Wojciech Bąba, Krzysztof Gediga, Hazem Kalaji, Urszula PiszczChlorophyll fluorescence as a prognostic tool for nutritional disorders in white lupine (Lupinus albus l.).
P. 2Jakub Bekier, Elżbieta Jamroz, Andrea Kałuża-Haładyn, Irmina Ćwieląg-Piasecka, Magdalena Debicka, Andrzej KocowiczChanges in the content of selected micronutrients during the composting of biomass from Salix viminalis L.
P. 3Ewa Błońska, Marta Kempf, Jarosław LasotaWoody debris as a (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/mikroelementy/postery
Program Sympozjum
Środa 22 czerwca 2022 r.18.00-20.00 Spotkanie integracyjne, UP we Wrocławiu, budynek Centrum Dydaktyczno-Naukowego, Wrocław pl. Grunwaldzki 24a
Czwartek 23 czerwca 2022 r.
Temat przewodni: Mikroelementy w rolnictwie
9.00-9.15 Otwarcie Sympozjum - Aula im. Jana Pawła II - budynek Centrum Dydaktyczno-Naukowego, pl. Grunwaldzki 24a
9.15-10.45 Sesja poświęcona dorobkowi naukowemu prof. Zofii Spiak
10.45-11.15 Przerwa kawowa
11.15-12.45 Sesja plenarna
Ismail Cakmak: (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/mikroelementy/program
Naukowcy z UPWr zdobyli granty z programów Opus 16. Będą badać szlaki metaboliczne drożdży Yarrowia lipolytica, interakcje glebowej materii organicznej z pestycydami, odporność ptaków na toksyny Shiga oraz właściwości fizykochemiczne i biologiczne glicerydów sterolowych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/naukowcy_upwr_z_grantami_opus_16-99.html
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.