Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/badania-naukowe/analysis-of-epistasis-by-model-dimensionality-reduction-10.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/pracownicy/szczypta-joanna-16.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/wydzial/struktura/instytut-inzynierii-srodowiska/jednostki/laboratorium-badan-srodowiskowych-7.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/projekty/nadir-4.html
Wykorzystanie zwierząt w celach naukowych i edukacyjnych Wydział Biologii i Hodowli Zwierząt Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu jestwpisany pod numerem 0058 do Rejestru Użytkowników zwierząt wykorzystywanychw procedurach, o których mowa w art. 3 Ustawy z dnia 15 stycznia 2015 roku (Dz.U. 2021poz. 1331, 2338) o ochronie zwierząt wykorzystywanych do celów naukowychi edukacyjnych. Zgodnie z Ustawą z dnia 15 stycznia 2015 roku o ochronie zwierząt wykorzystywanychdo celów naukowych i (...)
https://wbihz.upwr.edu.pl/nauka/wykorzystanie-zwierzat-w-celach-naukowych-i-edukacyjnych
Dynia to nie tylko smak jesieni, ale również skarbnica wartości odżywczych, idealna dla osób w każdym wieku. Sprawdza się w dietach lekkostrawnych, a jej miąższ, pestki i olej dostarczają cennych składników, takich jak beta-karoten, luteina i witaminy. Dr Marzena Styczyńska z Katedry Żywienia Człowieka opowiada, jakie właściwości ma dynia, jakie rodzaje warto wybierać i podaje przepisy na dyniowe specjały, które wzbogacą codzienny jadłospis.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/eksperci-upwr--dynia-superfood-na-jesien-dlaczego-warto-ja-jesc-i-jak-wykorzystac-w-kuchni-4469.html

https://wbihz.upwr.edu.pl/wydzial/struktura-wydzialu/katedra-genetyki/projekty/resolving-genetic-predisposition-to-clinical-mastitis-based-on-whole-genome-sequences-of-32-cows-2.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/ocena-wlasciwosci-przeciwutleniajacych-w-dostepnych-na-rynku-klarownych-metnych-i-przecierowych-sokach-i-nektarach-jablkowych-9.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-i-zdrowie-foodhealth/projekty/okreslenie-skladu-chemicznego-wlasciwosci-prozdrowotnych-i-aktywnosci-przeciwutleniajacej-owocow-gruszy-pospolitej-pyrus-communis-l--10.html
Rada Programowa dla grupy kierunków Technologia żywności i żywienie człowieka, Zarządzanie Jakością i Analiza Żywności Przewodniczący: dr inż. Joanna Chmielewska, prof. uczelni Członkowie:    dr hab. Grażyna Krasnowska, prof. uczelni dr hab. Witold Gładkowski, prof. uczelni dr hab. Joanna Kolniak-Ostek, prof. uczelni dr hab. Elżbieta Rytel, prof. uczelni prof. dr hab. Joanna Wyka dr inż. Xymena Połomska dr inż. Anna Salejda dr inż. Agata Wojciechowicz-Budzisz przedstawiciele (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/studia/rady-programowe/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka--zarzadzanie-jakoscia-i-analiza-zywnosci

Rezultaty: 1 - 10 z 67 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 67