Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biotechnologia-dla-zycia-i-przemyslu-biotechlife/zespol/kacper-szymanski-27.html
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY BIOTECHNOLOGIA od 01.07.2024 r. 1.      Prof. dr hab. inż. Zbigniew Lazar – przewodniczący  2.      Prof. dr hab. inż. Anna Gliszczyńska -z-ca przewodniczącego   3.      Prof. dr hab. inż. Ewa Huszcza 4.      Prof. dr hab. Teresa Olejniczak 5.      Prof. dr hab. inż. Waldemar Rymowicz 6.      Prof. dr hab. inż. Anita  Rywińska 7.      Dr hab. Agnieszka Bartmańska, profesor uczelni 8.      Dr hab. inż. Filip Boratyński, profesor uczelni  9.      Dr hab. inż. (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/biotechnologia/sklad-rady-dyscypliny
Student II roku biologii zajmujący się makrofotografią przyrody został nominowany do plebiscytu „Osobowość Roku”.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/kacper_srodon_student_biologii_muzyk_fotograf-6.html

https://upwr.edu.pl/studia/studencka-aktywnosc/grupy-tworcze/chor-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu/chorzysci/zarzad-choruprezes-karoli-1.html
Firma Miodny Emil Szymański w ramach społecznej odpowiedzialności biznesu serdecznie zaprasza Państwa do udziału w Konferencji Naukowej Zrównoważony Rozwój i Ochrona Środowiska, która odbędzie się w dniach 24-26 kwietnia 2023 r. w Kliczkowie k. Bolesławca
https://wpt.upwr.edu.pl/ogloszenia/konferencja-naukowa-zrownowazony-rozwoj-i-ochrona-srodowiska-88.html
Kacper Kowalski, student weterynarii Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu, poza studiami odnosi znaczące sukcesy w żeglarstwie. Mimo że sportem zainteresował się dopiero w wieku szesnastu lat, pomijając tradycyjne klasy przygotowawcze, szybko wypracował sobie miejsce w czołówce polskiego żeglarstwa regatowego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/student-upwr-podbija-zeglarska-ekstraklase-4459.html
Kacper Wiśniewski, student technologii żywności i żywienia człowieka opowiada o swojej pasji do gotowania i wyborze kierunku studiów, który pozwala mu „od kuchni” pogłębiać wiedzę na temat żywności, jej produkcji i bezpieczeństwa.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/technologia-zywnosci-i-zywienie-czlowieka-z-czym-to-sie-je-3991.html

https://wiksig.upwr.edu.pl/nauka/awanse-naukowe/doktoraty/kacper-swiechowski-44.html
Waloryzacja odpadów i biomasy o niskich wartościach energetycznych w procesie toryfikacji
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/kacper-swiechowski-7.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zespol-waloryzacji-odpadow-i-biomasy-wbvg/zespol/dr-inz-kacper-swiechowski-5.html

Rezultaty: 1 - 10 z 9 podstron