Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-funkcjonalna-pochodzenia-roslinnego-plants4food/zespol/dr-inz-klaudia-masztalerz-3.html
Wpływ właściwości fizyko-chemicznych roztworów osmotycznych na proces odwadniania surowców roślinnych i jakość suszu
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/przewody-doktorskie/klaudia-masztalerz-32.html

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-klaudia-masztalerz-20-09-2021-r--12.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/narodowe-centrum-nauki/preludium/preludium-17-20.html
Naukowczynie z Uniwerstetu Przyrodniczego we Wrocławiu z dofinansowaniem z konkursu Preludium 17. Łącznie na trzy projekty dostaną ponad pół miliona złotych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/pol-miliona-z-preludium-dla-badaczek-z-upwr-3309.html
w sprawie przeprowadzenia na wniosek rektora okresowej oceny niektórych nauczycieli akademickich w 2023 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2023-rok/zarzadzenie-nr-1502023-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-31-pazdziernika-2023-roku-156.html
Zastosowanie zimnej plazmy w technologii żywności jest bardzo obiecujące. Może wręcz zrewolucjonizować przemysł spożywczy – mówi dr inż. Klaudia Masztalerz. Zaznacza, że jednak potrzebne są dalsze badania, które potwierdzą bezpieczeństwo tej innowacyjnej metody
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/szybko--wydajnie--oszczednie-plazma-prawie-idealna-4278.html
Na początku były studia z odnawialnych źródeł energii, ale ciekawsze okazało się opracowywanie procesów pozyskiwania zdrowej żywności. Dla Klaudii Masztalerz, doktorantki w Instytucie Inżynierii Rolniczej najważniejsze jest, by nie dać się zamknąć z pomysłami w laboratorium. Chce przekuwać je w produkcję zdrowego i smacznego jedzenia. Chętnie czerpie z doświadczeń zagranicznych, ale swoją przyszłość widzi tylko w Polsce.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/klaudia-masztalerz--nie-widze-siebie-na-zawsze-zamknietej-w-laboratorium-3489.html

https://wbinoz.upwr.edu.pl/ogloszenia/sukces-studentow-kierunku-zywienie-czlowieka-i-dietetyka-71.html
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem jest dostawa surowca do realizacji badań w postaci mrożonych owoców truskawki
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-472023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-27-lutego-2023-roku-49.html

Rezultaty: 1 - 10 z 7 podstron