Wykaz posterów wraz z numeracją
P. 1Wojciech Bąba, Krzysztof Gediga, Hazem Kalaji, Urszula PiszczChlorophyll fluorescence as a prognostic tool for nutritional disorders in white lupine (Lupinus albus l.).
P. 2Jakub Bekier, Elżbieta Jamroz, Andrea Kałuża-Haładyn, Irmina Ćwieląg-Piasecka, Magdalena Debicka, Andrzej KocowiczChanges in the content of selected micronutrients during the composting of biomass from Salix viminalis L.
P. 3Ewa Błońska, Marta Kempf, Jarosław LasotaWoody debris as a (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/mikroelementy/postery
dr Marta Sylla
Zajmuję się badaniem relacji kapitału naturalnego i zrównoważonego rozwoju regionalnego wykorzystując koncepcję usług ekosystemów. W 2013 roku ukończyłam studia magisterskie na kierunku gospodarka przestrzenna w Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu. W roku 2020 obroniłam pracę doktorską traktującą o potencjale dostarczania usług ekosystemów na obszarach podmiejskich. W czasie studiów doktoranckich pracowałam w zespołach badawczych i badawczo-dydaktycznych w Departamencie (...)
https://landscapeservices.upwr.edu.pl/zespol-badawczy/marta-sylla
Dr Marta Sylla z Instytutu Gospodarki Przestrzennej będzie kierować projektem FOODCITYBOOST z zakresu tzw. rolnictwa miejskiego. To europejskie przedsięwzięcie realizowane w ramach unijnego programu badań i i innowacji Horyzont Europa. Na UPWr prowadzić go będą badacze z IGP, Katedry Ogrodnictwa i Katedry Architektury Krajobrazu.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/foodcityboost-zbadamy-rolnictwo-miejskie-4304.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.