Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego, którego przedmiotem jest usługa szkoleniowa z podziałem na dwie części: część 1- usługa na kurs języka angielskiego oraz egzaminu TOEFL dla kadry zarządzającej i administracyjnej Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu w ramach projektu: UPWR 2.0: międzynarodowy i interdyscyplinarny program rozwoju Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu współfinansowanego z budżetu państwa moduł VI (...)
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2021-rok/zarzadzenie-nr-1102021k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-4-sierpnia-2021-roku-110.html

https://upwr.edu.pl/wspolpraca/projekty/operacja-pn-iqsell--innowacje-organizacyjne-dla-rozwoju-krotkich-lancuchow-dostaw-zywnosci/europejski--1.html
Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego organizatorem Narodowego Kongresu Nauki. Na PWr spotkali się najważniejsi przedstawiciele polskiej nauki. Moderatorem akademickiego panelu był prof. Tadeusz Trziszka – rektor UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/nauka_dla_zysku_czy_zysk_dla_nauki-662.html
w sprawie powołania komisji odbiorowej zadania inwestycyjnego zrealizowanego w ramach projektu pn. „Centrum Biologii Stosowanej oraz Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności” wchodzącego w skład przedsięwzięcia realizowanego pn. „Regionalne Centrum Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności, Przetwórstwa i Bezpieczeństwa Żywności Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu”
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2022-rok/zarzadzenie-nr-132022k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-7-lutego-2022-roku-13.html

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/zarzadzanie-osrodkiem-jezdzieckim/program-studiow/modulprzedmiotliczba-1.html

https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/komisje--rzecznicy--pelnomocnicy/rzecznicy-dyscyplinarni-komisje-dyscyplinarne-komisja-pojednawcza-i-dorazne/rzecznicy-dyscyplinarni-komis-1.html
Miejsca realizacji praktyk studentów kierunku Technologia i organizacja gastronomii, do roku akademickiego 2022/2023 "IMPED" Restauracja "Pod Kasztanami" Nysa"Karmazyn Bis" Joanna Pierz, Wrocław"Papa Bar" AW DORADZTWO Sp. z o.o. we Wrocławiu4HOPS Cycling pub, WrocławA&J Company "Pizza Station" WrocławAC Hotel by Marriott WrocławAdmi Spółka z o.o. Gastronomia, WrocławAmRest sp. z o.o. WrocławANDRZEJ FRYMAT PARTNER, GajkówArkadia Restauracja Hotel Aleksandra Główka, Jelcz LaskowiceArt (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/wspolpraca/praktykodawcy/technologia-i-organizacja-gastronomii

https://upwr.edu.pl/studia/studia-podyplomowe/naukowe-podstawy-treningu-koni/program-studiow/modulprzedmiotliczba-1.html
Nieznane dokumenty, odkrycia przyrodnicze, konkretne plany na przyszłość, a przede wszystkim modelowa współpraca. Naukowcy UPWr oraz Uniwersytetu Technicznego w Dreźnie wspólnie z interesariuszami i ekspertami zewnętrznymi wypracowali zintegrowaną koncepcję ochrony i zarządzania krajobrazem doliny Pełcznicy pod Zamkiem Książ w Wałbrzychu. Trwający ponad cztery lata projekt został sfinansowany ze środków Niemieckiej Federalnej Fundacji Środowisko.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/park-wokol-zamku-ksiaz-pod-lupa-naukowcow-4331.html
O pasji do swoich projektów i pracy zawodowej, chęci ciągłego kształcenia się, a także o jednym z najważniejszych momentów w życiu opowiada Arkadiusz Szkudlarek, który na UPWr realizuje doktorat wdrożeniowy.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/arkadiusz-szkudlarek-dziele-czas-miedzy-kariere-zawodowa-i-naukowa-3558.html

Rezultaty: 531 - 540 z 57 podstron

  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 57