Projekty doktoranów realizowane w INoGiOŚ:
Czynniki decydujące o degradacji biowęgla w glebie w kontekście możliwości wykorzystania węgla pirogenicznego jako narzędzia sekwestracji CO2 - mgr Magdalena Bednik, promotorzy: dr hab. E. Jamroz prof. UPWr i dr hab. A. Medyńska-Juraszek
Współczesna transformacja gleb czarnoziemnych w Polsce ze szczególnym uwzględnieniem właściwości i przemian materii organicznej - mgr Michał Dudek, promotorzy: dr hab. B. Łabaz prof. UPWr i dr hab. A. (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/projekty/projekty-doktorantow
Uroczysta inauguracja roku akademickiego z udziałem przedstawicieli wszystkich uczelni Wrocławia tradycyjnie odbyła się w Auli Leopoldyńskiej UWr. – Radość dzisiejszego dnia jest daleka od beztroski, bo mamy świadomość, że niełatwy rok przed nami – podkreślał w przemówieniu inauguracyjnym prof. Krystian Kiełb, przewodniczący KRUWiO.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/inauguracja-srodowiskowa-uczelni-wroclawia-za-nami-3891.html
SKŁAD RADY NAUKOWEJ DYSCYPLINY TECHNOLOGIA ŻYWNOŚCI I ŻYWIENIA od 01.07.2024 r.
A. Członkowie rady z tytułem profesora i stopniem doktora habilitowanego uprawnieni do głosowania we wszystkich sprawach, którzy spełniają warunki określone w § 21 i 129 Statutu UPWr:
1. Prof. dr hab. Agnieszka Kita – przewodnicząca
2 Dr hab. Anna Dąbrowska, profesor uczelni – z-ca przewodniczącej
3. Prof. dr hab. Mirosław (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/rady-dyscypliny/technologia-zywnosci-i-zywienia/sklad-rady-dyscypliny
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.