Wykaz posterów wraz z numeracją
P. 1Wojciech Bąba, Krzysztof Gediga, Hazem Kalaji, Urszula PiszczChlorophyll fluorescence as a prognostic tool for nutritional disorders in white lupine (Lupinus albus l.).
P. 2Jakub Bekier, Elżbieta Jamroz, Andrea Kałuża-Haładyn, Irmina Ćwieląg-Piasecka, Magdalena Debicka, Andrzej KocowiczChanges in the content of selected micronutrients during the composting of biomass from Salix viminalis L.
P. 3Ewa Błońska, Marta Kempf, Jarosław LasotaWoody debris as a (...)
https://ingos.upwr.edu.pl/nauka/konferencje--seminaria/mikroelementy/postery
Za działalność w SKN:
Wawrzyniak Joanna
Knap Ewa
Owczarz Martyna
Baran Jeremi
de Bever Piotr
Kulik Adrian
Stuła Tomasz
Robak Marcin
Budzyński Tadeusz
Habiera Kamila
Aniśkiewicz Marcelina
Tokarczuk Monika
Wójcik Paulina
Mucha Wiktoria
Klukowska Izabela
Kaźmierczak Joanna
Skarbek Małgorzata
Smandek Agnieszka
Władyka Olga
Kosiorowska Katarzyna
Golos Monika
Pilarska Kinga
Szczepańska Klaudia
Tkacz Karolina
Kosieradzka Justyna
Turkiewicz Igor
Bigus Anita
Gajewska (...)
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/lista-studentow-nagrodzonych-na-xvi-dniu-aktywnosci-studenckiej-6122017-r
Blisko 3 mln złotych trafi dla naukowców UPWr w ramach programu LIDER NCBiR. Finansowanie otrzymały: projekt dr Katarzyny Kornickiej-Garbowskiej, która stworzy system do wytwarzania serum regenerującego dla weterynarii i biotechnologii oraz dr Ewy Szczepańskiej na opracowanie biotechnologicznej produkcji waniliny z wykorzystaniem produktów ubocznych przemysłu rolno-spożywczego.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/miliony-na-projekty-mlodych-naukowcow-upwr-z-programu-lider-3648.html
Dr Ewa Szczepańska z Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności wyróżnia się swoim zapałem do nauki i nauczania, co potwierdziły w ankietach wysokie oceny studentów. To wyróżnienie, jak przyznaje, było dla niej miłą niespodzianką, ale jednocześnie potwierdzeniem efektywności jej metod dydaktycznych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/dr-ewa-szczepanska--w-dydaktyce-nie-ma-glupich-pytan-4326.html
Przeciwwirusowy spray na gardło z wnętrzności ryb – brzmi niedorzecznie, ale na Islandii to tylko jeden z wielu ciekawych przykładów wykorzystania odpadów przemysłu spożywczego, o których na szkoleniu EEA School on Adding Value to Food Side Streams na Islandii dowiedziały się studentka biotechnologii Patrycja Ziuzia i dr Ewa Szczepańska z Katedry Chemii UPWr.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/drugie-zycie-odpadow-po-co-wyrzucac--kiedy-mozna-wykorzystac-3652.html
– Od dziecka chciałam zostać naukowcem, fascynowały mnie nauki przyrodnicze – mówi Ewa Szczepańska, doktorantka na Wydziale Nauk o Żywności, zdobywczyni Studenckiego Nobla nauk przyrodniczo-rolniczych.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/studencki_nobel_2016-710.html
Ta strona wykorzystuje pliki cookies własne w celu zapewnienia prawidłowego jej działania. Te pliki cookies pozostaną aktywne zawsze, nie ma możliwości wyboru w tym zakresie, ponieważ są to pliki cookies, dzięki którym strona funkcjonuje w prawidłowy sposób. W tych plikach cookies zapisana zostanie informacja o ustawieniach plików cookies użytkownika. Dodatkowo wykorzystywane są pliki cookies podmiotów trzecich w celu korzystania z narzędzi zewnętrznych. Więcej informacji w polityce prywatności.