Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane
w sprawie powołania doraźnej komisji przetargowej do przeprowadzenia postępowania o udzielenie zamówienia publicznego w trybie podstawowym bez negocjacji, którego przedmiotem jest dostawa symulatorów weterynaryjno-dydaktycznych z podziałem na 5 części
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-ws-powolania-komisji/2023-rok/zarzadzenie-nr-2852023k-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-17-listopada-2023-roku-291.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zespol-waloryzacji-odpadow-i-biomasy-wbvg/zespol/dr-inz-aneta-urbanek-28.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/biotechnologia-dla-zycia-i-przemyslu-biotechlife/zespol/dr-inz-aneta-skaradzinska-4.html
Doskonalenie kluczowych etapów otrzymywania preparatów bakteriofagowych
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-habilitacyjne/aneta-maria-skaradzinska-43.html

https://upwr.edu.pl/badania/wiodace-zespoly-badawcze/zywnosc-funkcjonalna-pochodzenia-roslinnego-plants4food/zespol/prof-dr-hab-inz-aneta-wojdylo-16.html
Zastosowanie ozonu do stabilizacji mikrobiologicznej wybranych serii materiałów oraz końcowych produktów - suplementów diety
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/aneta-maria-mrozek-szetela-51.html
Natalia Kordysz, absolwentka architektury krajobrazu na UPWr, zajęła I miejsce w konkursie na najlepsze prace magisterskie „Wrocławska Magnolia”. Aneta Szymoniak zdobyła wyróżnienie.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/xv_edycja_wroclawskiej_magnolii-352.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2023-2024/technologia-zywnosci-i-zywienia/substancje-bioaktywne-odpadowych-surowcow-roslinnych-w-projektowaniu-zywnosci-funkcjonalnej-9.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2024-2025/technologia-zywnosci-i-zywienia/technological-aspects-of-the-production-of-functional-plant-based-milk-products-2.html

https://phd.upwr.edu.pl/dla-kandydatow/tematy-badawcze-2024-2025/technologia-zywnosci-i-zywienia/technological-aspects-of-the-production-of-fermented-low-alcoholic-beverages-as-mead-3.html

Rezultaty: 1 - 10 z 43 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 43