Wyszukiwarka

wyszukiwanie zaawansowane

https://upwr.edu.pl/badania/doktoranci/obrony-doktoratow/mgr-inz-justyna-paszkot-29-02-2024-r--133.html
Projektowanie piw ciemnych o wysokim potencjale antyoksydacyjnym
https://bip.upwr.edu.pl/uniwersytet/doktoraty-habilitacje/postepowania-doktorskie/justyna-maria-paszkot-50.html
w sprawie przyjęcia publicznej obrony mgr inż. Justyny Marii Paszkot
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2024-rok/uchwala-nr-11-2024-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-29-lutego-2024-roku-11.html
w sprawie wyznaczenia recenzentów w postępowaniu doktorskim mgr inż. Justyny Paszkot
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2023-rok/uchwala-nr-35-2023-tzz-podjeta-przez-rade-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-26-wrzesnia-2023-roku-35.html
w sprawie powołania komisji do przeprowadzenia egzaminu doktorskiego mgr inż. Justyny Paszkot z języka angielskiego
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2022-rok/uchwala-nr-3-2022-tzz-podjeta-przez-rade-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-1-lutego-2022-roku-3.html
w sprawie przyjęcia rozprawy doktorskiej i dopuszczenia do publicznej obrony mgr inż. Justyny Paszkot
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2023-rok/uchwala-nr-69-2023-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-12-grudnia-2023-roku-69.html
w sprawie nadania mgr inż. Justynie Marii Paszkot stopnia naukowego doktora w dziedzinie nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/uchwaly/uchwaly-rad-naukowych-dyscyplin/uchwaly-rady-naukowej-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia/2024-rok/uchwala-nr-12-2024-tzz-podjeta-przez-rade-naukowa-dyscypliny-technologia-zywnosci-i-zywienia-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-w-dniu-29-lutego-2024-roku-12.html
w sprawie przeprowadzenia na wniosek rektora okresowej oceny niektórych nauczycieli akademickich w 2023 roku
https://bip.upwr.edu.pl/akty-prawne/zarzadzenia/zarzadzenia-rektora/2023-rok/zarzadzenie-nr-692023-rektora-uniwersytetu-przyrodniczego-we-wroclawiu-z-dnia-28-kwietnia-2023-roku-70.html
mgr inż. Damian Michał Maksimowski Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Alan Piotr Gasiński Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Andrzej Kwaśnica Zawiadomienie o obroniestreszczenie pol.streszczenie ang.recenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr Aneta Maria Mrozek-Szetela Zawiadomienie o obroniestreszczenierecenzja nr 1 recenzja nr 2recenzja nr 3 mgr inż. Justyna (...)
https://wbinoz.upwr.edu.pl/nauka/doktoraty
Piwowarzy żartują, że ich zadaniem jest tylko przygotowanie brzeczki, a zadaniem drożdży – cała reszta. Badania na Uniwersytecie Przyrodniczym pokazują, jak zastosowanie różnych szczepów tych mikrorganizmów wpływa na jakość piwa. Co to znaczy jakość, dowiemy się dziś na finale Akademii Dobrego Piwa.
https://upwr.edu.pl/aktualnosci/niekonwencjonalne-drozdze-i-ciemne-slody--czyli-jak-stworzyc-piwo-4087.html

Rezultaty: 1 - 10 z 32 podstron

  • 1
  • 2
  • 3
  • 32